Termékeink

Új elven működő, kiemelkedő minőségű készülékeinket elérhető áron, rugalmas konstrukciókban kínáljuk azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rájuk: allergiával, légzési gondokkal küzdők számára, lakossági, ipari és egészségügyi légterek teljes körű tisztítására.

Image module
SA-25

A készülék-család legkisebb tagja, mely óránként 25-30m³ levegő tisztítására és mozgatására képes. Kisebb (15-20m²) alapterületű, átlagosan szennyezett levegőjű helyiségek légterének kezeléséhez ajánlható: gyerek- és hálószobák, családi konyha, kisebb helyiségek, fürdőszoba, irodák, műhelyek, stb. Mobil üzemmódban power bankról, napelemről, usb tápról vagy autós szivargyújtóról is kiválóan működik.

Tömeg: 5kg
Méret: (sz/ma/mé) 600/400/100 [mm]
Hatásfok: η>80% – huzamos működés mellett
Tápfeszültség: 12VDC / 2A – tápegység a csomagban
Teljesítményfelvétel: ~5W – a légszennyezettségtől függően

Image module
SA-100

A készülék-család „üzemi” méretű tagja, mely óránként 100-110m³ levegő tisztítására és mozgatására képes. Nagy (70-100m²) alapterületű, átlagosan szennyezett levegőjű helyiségek légterének kezeléséhez ajánlható: nagyobb légterű termek, irodák, műhelyek, vendéglátóipari különtermek, szállodák, egészségügyi kórtermek, műtők, steril pihentetők, laborhelyiségek, stb. Falra szerelve a legcélszerűbb.

Tömeg: 12kg
Méret: (sz/ma/mé) 960/600/100 [mm]
Hatásfok: η>80% – huzamos működés mellett
Tápfeszültség: 12VDC / 2A – tápegység a csomagban
Teljesítményfelvétel: ~10W – a légszennyezettségtől függően

Image module
Felújított készülékek

Korábbi sorozatú, apró „szépséghibás”, bemutató célra, mérésekre vagy cserekészüléknek használt légtisztítóinkat felújított formában, elektronikai és gépészeti értelemben is teljes értékű állapotban, kiterjesztett gyártói garanciával, kedvezményes áron értékesítjük. A kedvezmény mértéke 30-50%, készleteink feltöltése folyamatos, az igényeket a jelentkezés sorrenjében rögzítjük.

Image module
SA-50

A készülék-család közepes méretű tagja, mely óránként 50-60m³ levegő tisztítására és mozgatására képes. Nagyobb (30-40m²) alapterületű, közepesen szennyezett levegőjű helyiségek légterének kezeléséhez ajánlható: kisebb légterű irodák, műhelyek, dohányzószobák, konyhák, dohányzók, egészségügyi rendelők, kórtermek, várók, közösségi terek, stb. Mobil módban power bankról, usb tápról vagy autóban is kiválóan működik.

Tömeg: 8kg
Méret: (sz/ma/mé) 600/400/200 [mm]
Hatásfok: η>80% – huzamos működés mellett
Tápfeszültség: 12VDC / 2A – tápegység a csomagban
Teljesítményfelvétel: ~7W – a légszennyezettségtől függően

Image module
SA-200

A készülék-család legnagyobb kapacitású tagja, óránként 200-220m³ levegő tisztítására és mozgatására képes. Nagy (150-220m²) alapterületű, közepesen szennyezett levegőjű helyiségek légterének kezeléséhez ajánlható: raktárak, terménytárolók, műhelyek, üzemek, vendéglátó terek, szállodák, irodák, dohányzók és közösségi terek, egészségügyi várók és kórtermek, laborhelyiségek stb. Állítva vagy falra szerelve ideális.

Tömeg: 16kg
Méret: (sz/ma/mé) 960/600/200 [mm]
Hatásfok: η>80% – huzamos működés mellett
Tápfeszültség: 12VDC / 2A – tápegység a csomagban
Teljesítményfelvétel: ~14W – a légszennyezettségtől függően

Image module
Tartozékok

Keresse a tartozékok egyre bővülő körét a letölthető árlistában. Legyen szó fali konzolról, fogantyúról, tápegységről, power bankról, usb vagy szivargyújtós átalakítóról, tápkábelről, süllyesztett fejű dizájn csavarokról, matricákról vagy egyéb extra funkciót kiszolgáló tartozékról – várjuk kérdését, megrendelését.

Image module
 • Elöli a szennyeződéseket
  A kiszűrésükön túl azok kémiai szerkezetét átalakítja

  Ionizátor hatású, azaz a szűrt levegőt negatív ionokkal dúsítja, amely ionok a készüléket elhagyva további szennyeződéseket semlegesítenek, ezzel is fokozzák a tisztító hatást.

 • Jótékony éllettani hatás
  A semlegesített szennyeződéseket kivonja a légtérből

  Az ionizátorokkal ellentétben, azok jótékony élettani hatásain túl, a semlegesített szennyeződéseket ki is vonja a légtérből.

 • Frissíti a levegőt
  Ózonnal is dúsítja a kilépő levegőt, mely erős fertőtlenítő hatással bír

  A készülék kilépő elektródája, a kedvező élettani hatású ionizáláson túl, ionizált oxigénnel, ózonnal is dúsítja a kilépő levegőt, mely erős fertőtlenítő hatással bír.

 • Felülmúlja piaci vetélytársait
  Egyszerű felépítés, beépíthetőség, bővíthetőség, magas energia-hatékonyság

  Amiben a SupAir™ jelentősen felülmúlja piaci vetélytársait, az a Radon és a 0,001 μm alatti szűrés, a mozgó alkatrésztől mentes egyszerű felépítés, a hangos ventilátortól és cserélendő szűrőbetéttől való mentesség, a beépíthetőség, a bővíthetőség, az egyedi fejlesztési és távfelügyeleti lehetőség, az igen alacsony teljesítményfelvétel és a magas energia-hatékonyság.